Dames Parajumpers GOBI Het Wassen

Posted by admin 19-09-2016 0 Comment(s)

Als Winterjas niet te vuil is, kan worden gebruikt droge reinigingsmethode. Met een handdoek in benzine gedoopt in de kraag, manchetten, voorzichtig veegde zijn borst, enz., Na het verwijderen van de olie, veeg droge handdoek gekleurd met benzine bij, kan gedragen worden na de benzine te laten verdampen.

Parajumpers Dames
Als Parajumpers Dames vuil, alleen met behulp van de algemene wasmethode. Eerste Winterjas weken in koud water gedurende 20 minuten. Met 2 eetlepels wasmiddel in de temperatuur van het water is ongeveer 20-30 ℃ water, roer, voeg dan de vis en knijp het water uit Winterjas schoon water, genieten gedurende 5-10 minuten. Donsjack uit de wasvloeistof in een schone tegelsets bord, met een zachte borstel gedoopt in de reinigingsvloeistof van binnen naar buiten voorzichtig schrobben. Na de scrub het reinigen van de kleding op de spoelvloeistof carry spoelen meerdere malen, dan afspoelen in warm water 30 ℃ tweemaal in de rug, zet dan in schoon water voor het spoelen van 3 keer om resten van het reinigingsmiddel volledig te verwijderen. Na het spoelen voorzichtig zuigen Winterjas schoon met een droge handdoek wikkelen van het water, en vervolgens geplaatst in de zon of een geventileerde ruimte te drogen. Na droog, met een stok om tik op de kleding kant, dus Winterjas het herstel van de pluizig en zacht.
In staat te profiteren van de "anti-seizoen storm," Italië en kopen goedkope Winterjas, echt een prettig ding. Maar na alles wat het is verzengende zomer van de winter nog vroeg, maar toch zetten een goede verzameling van. Echter, hoe de zorg voor Winterjas, weet je?
Als Dames Parajumpers GOBI geen duidelijke vuil spoor kunnen nieuwe Winterjas niet te wassen met ademende items (zoals het sorteren zakjes) verpakt in een mottenballen te mottig, en vervolgens opgeslagen in een droge en geventileerde kast kan zijn, geen aandacht besteden aan het bovenstaande te voorkomen gew.

Sale Parajumpers Dames Parajumpers GOBI
Zomer en herfst regen, na het regenseizoen, is het het beste om uit te winterjas aan de lucht drogen voor meeldauw te voorkomen, indien gevonden beschimmeld watje gedrenkt in alcohol af te vegen, en vervolgens schoon natte handdoek te schrobben schoon, drogen en vervolgens correcte inning . Maar wees voorzichtig niet aan de blootstelling aan de zon zetten, anders kan verdwijnen in de nieuwe look van de oude kleren.