Jas Parajumpers-Heren Parajumpers GOBI Recensie

Posted by admin 11-10-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers GOBI Heren Jassen

Parajumpers Jas Heren omlaag Wassen Methode: Onderaan in het koude water volledige onderdompeling, na knijpen het water, met een zachte borstel gedoopt professional neemt een beetje afwasmiddel in de kraag, manchetten en zachtjes schrobben het vuil, giet in heet water professionele wasmiddel en meng goed, was de kleding ondergedompeld in water. Dan afspoelen met water totdat de drift net. Zoals in de wasmachine, gebruik wasmachine uitdroging. (Niet aanbevolen wasbaar in de machine)
Jas Parajumpers omlaag drogen methode: Was donsjack opknoping in geventileerde ruimte, vermijd blootstelling aan vuur of gebakken in fel licht te openen. Na droog, met de hand of stok aan te boren, tot de hervatting van de pluizige, zachte toestand.
Heren Parajumpers GOBI omlaag Onderhoud: aandacht voor brandpreventie, anti-haak, vermijd lange weken. Verschillende kleuren opgeslagen in een droge plaats, elk regenseizoen te ted zijn. Stoffen met coating, gebruik dan een schone natte handdoek.
Bontkraag, tops Onderhoud: vóór het wassen, neem dan bontkraag, verwijder de toppen klasse, professionele verzorging is beschikbaar glad haar gekamd zodat tops gelijkmatig kan verspreiden. Als ze echt nodig hebben om te wassen, bel dan uw professionele bont reinigingsmechanisme.