Kopen Parajumpers LONG BEAR PJS Jas Dames Outlet

Posted by admin 02-12-2017 0 Comment(s)

2017 Nieuwe Parajumpers Long Bear Dames Zwart PJS Winterjas Shop

Volwassenen die Parajumpers Dames donsjacks dragen, zijn niet zo vies als kinderen die jassen dragen. Reinig Omlaag delen voornamelijk kraag, manchetten en knopenlijst deze delen, hoe snelle reiniging donsjack, is donsjack schoonmaken kleine series voor dit doel verdeeld in twee: Ten eerste, de lokale clean-up, de tweede is een uitgebreide clean-up.
Parajumper Jas Dames Lokale schoonmaak is sneller dan volledige reiniging. Omdat de mantel algemene structuur zijn bang voor water, zolang een paar druppels vuile kraag net of afwasmiddel in, kan de reiniging drogen na een paar minuten met een vochtige doek. Als het niet opnieuw schoon is, herhaal het dan meerdere keren.
Beneden vuile hoe schoon te maken? Voor een grondige reiniging donsjack, teneinde overmatige blootstelling aan alkalische vulmateriaal erosie te voorkomen, de keuze van een kleine hoeveelheid neutraal detergent (wasmiddel worden niet beschouwd), verenigbaar met warm water 35 graden Celsius, de kleding volledig ondergedompeld in Was de oplossing gedurende 15 minuten, doe de kleding op het wasbord of andere borden in de wastafel, borstel het vuil op zijn beurt af met een zachte borstel. Bij het reinigen van de donsjas moet worden opgemerkt dat u niet hard kunt wrijven om een ​​neerwaartse knoop te voorkomen, en dan de wasvloeistof eruit kunt persen, maar de kleding niet hoeft te verdraaien. Gespoeld donsjack op boodschappennet Drain en vermijd vocht van binnen, te veel gewicht, deformatie drogen druipt niet wanneer de kleding blussen de geventileerde ruimte te drogen, geen blootstelling of bakken. Wanneer het op het punt staat te drogen, tikt u voorzichtig met uw hand of een kleine houten stok om de veer in een natuurlijke, donzige toestand te herstellen. Parajumper Jas Sale De stappen om het jack volledig schoon te maken, zijn donsjack-reinigingsmethoden, zoals een laag donsjack schoon en schoon en maken geen donsjack korting.
Parajumpers Dames Parajumpers LONG BEAR In feite, veel stress wassen donsjack, net als ik, al was het maar een gedeeltelijke beetje vies zijn handen wassen, voor het eerst toegepast in de plaats van de vlekken Tide wasmiddel, is dat er een Tide en Safeguard logo, en een paar minuten Na het drogen met een natte handdoek, worden vlekken verwijderd. Het effect is nog steeds erg goed. Als de overalljas vies is, moet u deze volledig reinigen. Eerst Tide wasmiddel in warm water en vervolgens in de mantel geplaatst moet worden gereinigd, de mantel weken gedurende 15 minuten, zodat de binnen- en buitenmantel voldoende nat, dan voorzichtig mantel, het oppervlak van de gehechte vlekken vervagen. Je kunt later spoelen en uitdrogen. Uitdroging moet een gaaszak gebruiken om de dons om te wikkelen, zodat u kunt voorkomen dat dons niet wordt gedispergeerd vanwege centrifugatie.
1, moet met de hand wassen, niet in de wasmachine. Aan de binnenzijde van de mantel worden genaaid bedrukt met een kleine onderhouds- en wasvoorschriften label vereist zorgvuldige mensen vinden dat 90% van de donsjack gemarkeerd voor wassen met de hand, mag niet droog, omdat droge stroop zal de warmte beïnvloeden, maar ook doek veroudering . De machine wast en droogt, daalt de jas na te zijn vastgeschroefd, leidt gemakkelijk tot ongelijke pakkingdikte, waardoor de kleding vorm krijgt en het uiterlijk en de warmte beïnvloedt. 2, het eerste donsjack geniet 20 minuten in koud water, zodat het donsjack binnen en buiten volledig vochtig is. Het reinigingsmiddel wordt 30 graden in warm water opgelost en vervolgens een kwartier in het water gedrenkt en vervolgens voorzichtig met een zachte borstel schoongemaakt. Spoel af met warm water, kan helpen het wasmiddel volledig in het water op te lossen, kan het afspoelen schooner maken. 3, als we waspoeder jas, meestal twee bekken water in 4-5 eetlepels detergens geschikt als de concentratie te hoog is, is het moeilijk schoon te spoelen, Parajumpers Jas omlaag zeepresten de pluizige invloed beneden, Sterk verminderen de warmte. 4, neutraal detergent doek en veren schade minimum, het gebruik van alkalisch reinigingsmiddel spoel als vuil, zeepresten mantel schade zou veroorzaken en gemakkelijk witte vlekken op het oppervlak van kleding, invloed op het uiterlijk. Resten alkalisch reinigingsmiddel, vervolgens tweemaal gespoeld worden toegevoegd aan twee theelepels azijn in warm water, opnieuw gespoeld even weken de mantel, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren. 5, na een goede wasbeurt donsjack, kan niet uitwringen het water moet dan vasthouden aan tegels drogen of blootstelling te verbieden, niet strijken, om niet om kleding te branden. Drogen, je kunt alles voorzichtig kloppen door het leven! Donsjack is geen uitzondering! Dus, spoel niet te vaak af, vooral niet als je van schone mensen houdt. Omdat er meer donsjacks worden gewassen, heeft dit een ernstige invloed op het warme spel, dus het donsjack om zacht en zacht te herstellen.