PJS Jas Parajumpers GOBI Heren Winterjas Reinigingsmethoden

Posted by admin 21-09-2016 0 Comment(s)

Parajumpers Jas
Zorg ervoor dat u de hand wassen
90% van de Parajumpers Jas mark voor een met de hand wassen, vermijd droge, omdat droge siroop gebruikt de warmte van de Winterjas zullen beïnvloeden, maar ook doek veroudering. De was- en droogmachines, roeren na het inschroeven Winterjas, kan gemakkelijk leiden tot ongelijke vullen Bo Hou, het maken van kleding uit vorm, van invloed op het uiterlijk en de warmte.
Spoelwater temperatuur van 30 ℃
Bij het reinigen, de eerste Winterjas in het koude water laten weken gedurende 20 minuten, laat het binnen en buiten de volledig nat. En vervolgens opgelost detergent in warm water 30 ℃ tot Winterjas waarin weken voor een kwart van een uur, dan zachtjes schrobben met een zachte borstel. Spoel met warm water, kan detergent bevorderlijk om volledig op te lossen in water tot Winterjas meer schone spoelen maken.
Gebruik wasmiddel concentratie niet te hoog zijn
Als u wasmiddel wassen Parajumpers Winterjas, meestal twee bekken water moet gebruiken in 4-5 eetlepels afwasmiddel geschikt is, als de concentratie te hoog is, moeilijk te spoelen schoon, en langs de resten van het reinigingsmiddel van invloed op de pluizige naar beneden, sterk verminderd warm.

PJS Jas Parajumpers GOBI Heren  Parajumpers Winterjas
Het beste gebruik van een neutraal schoonmaakmiddel
Omdat vogels veer Winterjas is een eiwit vezel, het gebruik van gewone zeep of wasmiddel, dat een sterke alkalische heeft, zal Winterjas verliest de zachte, elastisch en glanzend, wordt droog, stijf en veroudering en het leven van Winterjas verkorten . Neutraal reinigingsmiddel op het doek en veren schade minimum. Als u alkalisch reinigingsmiddel, bij het verwijderen, tweemaal gespoeld in na het toevoegen van twee theelepels in warm water azijn moet gebruiken, genieten voor een tijdje en dan spoel de Winterjas, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren.
Kan niet wringen
Parajumpers GOBI Heren Na het wassen, kan niet uitwringen het water moet dan hangen te drogen tegel of blootstelling te verbieden, niet ijzer, om niet om kleding te branden. Na het drogen, zachtjes, zo pluizig en zacht te herstellen Winterjas.