PJS Jas Parajumpers JULIET6 Dames Jassen Parajumpers Winterjas

Posted by admin 28-12-2017 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers JULIET6 Dames Jassen Zwart Parajumpers Winterjas

Beneden in het einde kan geen Parajumpers Dames gebruik maken van de wasmachine, wasmachine in de industrie lijkt te zijn geworden historische onderwerpen, de meeste zullen het erover eens dat de oudsten wassen donsjack zal de situatie met een wasmachine ontploffen, in het algemeen, het wassen label op de jas ook aanbevolen machine wassen niet te selecteren , Om te voorkomen dat de wasmachine letsel aan het donsjack veroorzaakt.
Moet handwas zijn, Parajumper Jas Dames niet machinewasbaar. Aan de binnenzijde van de mantel worden genaaid bedrukt met een kleine onderhouds- en wasvoorschriften label vereist zorgvuldige mensen vinden dat 90% van de donsjack gemarkeerd voor wassen met de hand, mag niet droog, omdat droge stroop zal de warmte beïnvloeden, maar ook doek veroudering . En was- en droogmachines, de mantel geschroefd geroerd ongelijke dikte kan gemakkelijk leiden tot het vulmiddel, zodat het wasgoed uit vorm, invloed op het uiterlijk en warmte.
Winterkleren moeilijk te wassen, moeilijk te drogen, maar vuile kleren moeten wassen. In het leven, veel mensen hebben dit gevoel: hij deed veel moeite was mijn donsjack, pluizig resultaten verder verslechterd zijn thermische prestaties aanzienlijk verminderen. Stad Fiber Inspectie professionals hebben opgemerkt, wanneer de gebruikelijke jas kan aandacht besteden aan het schoonmaken, om het aantal van het wassen te minimaliseren, zal de kleren onderhoud te vergemakkelijken.
Lokale schoonmaak: als de jas slechts een beetje vies is, hoeft u het geheel niet schoon te maken. Omdat de mantel algemene structuur zijn bang voor water, zolang een paar druppels vuile kraag net of afwasmiddel in, kan de reiniging drogen na een paar minuten met een vochtige doek. Als het niet opnieuw schoon is, herhaal het dan meerdere keren.
Hele reinigen: Parajumpers Dames Parajumpers JULIET 6 Om overmatige blootstelling van de vulstof erosie van de basische stof te vermijden, de keuze van een kleine hoeveelheid neutraal reinigingsmiddel of reinigingsmiddel wordt opgenomen in 35 ° C warm water, wordt de was volledig ondergedompeld in de wasoplossing gedurende 15 minuten, de kleren op tegenoverliggende wasbord of andere platen op de wastrommel, met een zachte borstel brushing vuil achtereenvolgens te hard wrijven tegen vastbinden, dan geëxtrudeerd wasvloeistof, maar niet kleding wringen, gespoeld jas op het draagnet drain om te veel vocht af, te veel gewicht, misvorming uitdroging te voorkomen, druipt niet wanneer de kleding blussen de geventileerde ruimte te drogen, geen blootstelling of bakken. Zal zijn wanneer droog is, kan de hand of een stokje zachtjes, zo pluizig beneden naar de natuurlijke staat te herstellen.
Om te voorkomen zeep vlekken op de mantel weefsel, Parajumpers Jas naast goed grijpen van de concentratie tweemaal gewassen dreef na toediening, kunnen twee kleine lepel azijn, azijn in water worden gebracht en kunnen neutraliseren de was die in de mantel vloeistof. Er moet echter worden opgemerkt dat de azijn waaraan water is toegevoegd, warm water moet zijn, dus donsjacks worden volledig opgelost in water. Als de zeep donsjack vlekken is gewassen, gebruik dan een schone katoenen doekje gedrenkt in industriële alcohol weer, en uiteindelijk dan warme handdoek wrijven, kan zeep vlekken worden verwijderd.