PJS Jas Parajumpers MAINE Heren Jassen Parajumpers Winterjas

Posted by admin 24-01-2018 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers MAINE Heren Jassen Rood Parajumpers Winterjas

Als de jas maar een beetje vies is,Parajumper Jas Sale hoef je het geheel niet schoon te maken. Omdat de algemene donsweefsels niet bang zijn voor water, kan een paar minuten later met een natte handdoek een paar minuten later met een natte handdoek ontsmet worden, mits een paar druppels vuilkraag op het halsnet of de wassing. Als het niet opnieuw schoon is, herhaal het dan meerdere keren.
Om overbelichting Parajumpers Heren van het vulmiddel erosie van de basische stof te vermijden, de keuze van een kleine hoeveelheid neutraal reinigingsmiddel of reinigingsmiddel wordt opgenomen in 35 ° C warm water, wordt de was volledig ondergedompeld in de wasoplossing gedurende 15 minuten, de kleren geplaatst in de wastrommel wasbord of andere vlakke, borstelen met een zachte borstel vuil achtereenvolgens te hard wrijven tegen vastbinden, dan geëxtrudeerd wasvloeistof, maar niet kleding wringen, gespoeld Drain jas op het boodschappennet, om te voorkomen Naar beneden te veel vocht, te veel gewicht, droog vervorming, om niet te druipen, de kleren uit op de geventileerde plaats om te drogen, kan niet worden blootgesteld of bakken. Wanneer het op het punt staat te drogen, tikt u voorzichtig met uw hand of een kleine houten stok om de veer in een natuurlijke, donzige toestand te herstellen.
Om te voorkomen Parajumpers Heren Parajumpers MAINE zeep vlekken op de mantel weefsel, naast goed grijpen van de concentratie tweemaal gewassen dreef na toediening, kunnen twee kleine lepel azijn, azijn in water worden gebracht en kunnen neutraliseren de was die in de mantel vloeistof. Er moet echter worden opgemerkt dat de azijn waaraan water is toegevoegd, warm water moet zijn, dus donsjacks worden volledig opgelost in water. Als het omgespoelde jasje zeepvlekken heeft, beschikbaar met schoon katoen gedrenkt in industriële alcohol herhaaldelijk afgeveegd, en ten slotte afgeveegd met een hete handdoek, kunnen zeepvlekken worden verwijderd.
Indien het dier haar met een sierkap of kraag op de mantel, de mantel voor reiniging dient af te nemen om haar van dieren en spoelen mantel wordt bij voorkeur gewassen met een speciale wasvloeistof, was- en reinigingsmiddelen chloorhoudende vernietigt kledingstukstof Glanzend en inwendig donzig; Was het jasje omlaag, mag de kraag niet naar beneden trekken, het jack wordt heen en weer bewogen, dit maakt de veer een groep, resulterend in donsmantelvervorming;
Sommige mensen Parajumpers Jas vinden het prettig om de zon onder de jas te krijgen, zodat het van binnen naar beneden kan pluizen, sterker nog, deze aanpak is verkeerd. De juiste manier is om van nature te drogen, tik voorzichtig op het donsjack, om het donsjack te helpen het originele pluizige en zachte te herstellen.