Parajumpers Dames Parajumpers ANGIE Parajumpers Jas Online

Posted by admin 01-08-2017 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers ANGIE Dames Jassen Zwart Parajumpers Winterjas

Moet met de hand gewassen,Parajumpers Online niet wasbaar in de machine. Aan de binnenzijde van de mantel worden genaaid bedrukt met een kleine onderhouds- en wasvoorschriften label vereist zorgvuldige mensen vinden dat 90% van de donsjack gemarkeerd voor wassen met de hand, mag niet droog, omdat droge stroop zal de warmte beïnvloeden, maar ook doek veroudering . En was- en droogmachines, de mantel geschroefd geroerd ongelijke dikte kan gemakkelijk leiden tot het vulmiddel, zodat het wasgoed uit vorm, invloed op het uiterlijk en warmte.
Beneden in het koude water eerst 20 minuten weken het volledige natte donsjack binnen en buiten toe. Het detergens werd opgelost in warm water van 30 graden, dan donsjack waarin een kwartier inwerken, dan zachtjes schrobben met een zachte borstel. Spoelen met warm water, kan detergent wenselijk is om volledig op te lossen in water, spoel donsjack kan meer schoon.
Parajumpers Dames Parajumpers ANGIE Als u wasmiddel moet gebruiken wassen donsjack, meestal twee bekken water in 4-5 eetlepels afwasmiddel geschikt is, als de concentratie te hoog is, is het moeilijk schoon te spoelen, een daling van zeepresten de pluizige zal beïnvloeden neer, sterk verminderd warm.
Neutraal detergens doek en veren schade minimum, het gebruik van alkalisch reinigingsmiddel spoel als vuil, zeepresten mantel schade zou veroorzaken en gemakkelijk witte vlekken op het oppervlak van kleding, invloed op het uiterlijk. Resten alkalisch reinigingsmiddel, vervolgens tweemaal gespoeld worden toegevoegd aan twee theelepels azijn in warm water, opnieuw gespoeld even weken de mantel, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren.
Na een goede wasbeurt donsjack, kan niet uitwringen het water moet dan vasthouden aan tegels drogen of blootstelling te verbieden, niet strijken, om niet om kleding te branden. Na drogen voorzichtig tikken op de zachte pluizige donsjack herstel.
Alles is niet anders dan het leven! Parajumpers Jas Neer! Dus doe er niet te vaak wassen donsjack, vooral degenen die houden van schoon volk. Omdat het wassen donsjack meer is, zal ernstige gevolgen hebben voor de warmte.