Parajumpers Dames Parajumpers Forbes De Hand Wassen

Posted by admin 26-09-2016 0 Comment(s)

PJS Dames Parajumpers Forbes

De hand wassen 
In het algemeen zal de kleren van hun eigen wassen water mark voor hun katoen en vrienden kunnen ook kijken naar hun waswater mark, maar het vereist meestal Parajumper Jas hand wassen, met de hand wassen omdat het niet zal laten slaan heap in één groep.
Spoel met warm water
Naast het wassen van de handen, het wasproces moeten ook aandacht te besteden, Parajumpers Outlet katoen meestal gebruik van warm water te wassen, want het wasmiddel in warm water om een ​​grotere rol te maken, nadat de katoen gedrenkt, wrijf over het gevoerde manchetten gemakkelijk te vuile kraag posities, enz., op grote lengte kan worden gewijzigd met een borstel te poetsen in een tijdig over het water schoon, er zeker van te drogen.
Wasmiddel concentratie zo laag mogelijk
hier genoemd is dat wij detergent bij het wassen van katoen, proberen om het detergens te verdunnen, en niet te trachten schoon en hebben veel wasmiddel, omdat dit sterk de mate van warmte van katoen te verminderen.
Niet droog uitwringen
Angst is gewatteerd katoen opstapelen stukken van katoen na het wassen, drogen, of we kunnen ervoor kiezen om tegel verticaal drogen, maar de meest belangrijk op te merken is dat het niet moet worden geschroefd.
Non-exposure
Parajumpers Forbes is niet in sterke zon zonneschijn te worden "gedwongen gedroogd", omdat dit de warmte van katoen zal schaden, meestal Ik stel voor dat u ervoor kiest om te voorkomen dat de 12:00 -2 punten dit keer de zon kan zijn.