Parajumpers Dames Parajumpers JULIET 6 Parajumpers Jas Outlet

Posted by admin 21-06-2017 0 Comment(s)

Nieuwe PJS Jas Parajumpers JULIET Dames XS-XXL Jassen

Beneden in het koude water eerst 20 minuten weken het volledige natte donsjack binnen en buiten toe. Het detergens werd opgelost in warm water van 30 graden, dan donsjack waarin een kwartier inwerken, dan zachtjes schrobben met een zachte borstel. Spoelen met warm water, kan detergent wenselijk is om volledig op te lossen in water, spoel donsjack kan meer schoon.
Parajumpers Outlet Het bleek dat de concentratie van de wasvloeistof aan de mantel wassen wordt gedefinieerd. Onder normale omstandigheden, vijf en veertig water in het bekken twee eetlepels detergens nodig te dik en moeilijk om alle van de wasvloeistof tijdens gegoten wassen te verwijderen na het drogen neigt te ontstaan ​​dat de bovengenoemde witte zeep vlekken op stof, verder, zoals met een bijzonder veer detergent invloed op de pluizige beneden, zijn thermische eigenschappen sterk verminderen.
Indien aan de mantel vuil en alleen met de algemene wasmethode. Eerste donsjack geweekt in koud water gedurende 20 minuten. 2 eetlepels wasmiddel in de watertemperatuur 20-30 graden water, roer, en uit de oplossing en in filtreerwater mantel binnen 5-10 minuten. De mantel werd verwijderd uit de wasvloeistof in een schone tegel plaat met een zachte borstel in wasoplossing gedompeld van binnen naar buiten voorzichtig schrobben. Nadat de scrub schoon de kleren in de wasvloeistof carry spoelen meerdere malen, daarna 2 maal gespoeld in warm water van 30 graden, en vervolgens in zuiver water geplaatst spoelen 3x tot wasmiddelresten volledig te verwijderen. Na de Down to schoon te spoelen met een droge handdoek wikkelen voorzichtig zuigen uit het water, en vervolgens geplaatst in de zon te drogen of ventilatie. Na droog, met een stok om tik op de kleding kant, dus Down to the pluizig en zacht te herstellen.
Met een neutraal detergent te wassen donsjack, gebruik geen sterke reinigingsmiddelen, bleekmiddelen en wasverzachter, kort weken vóór het wassen, zachtjes borstelen met een zachte borstel kraag, manchetten en andere gemakkelijk vuile onderdelen omlaag taal. Zillah voordat alle ritsen en gespen makkelijk om de mond te nemen. Wasgoed warm water en milde modusselectie, hoeft droogremmen geen gebruik kunnen sterke centrifugaalkracht beschadigd of gevel bekleding mantel stof grondig spoelen het wasmiddel en zeepsop. Frequent wassen overgang beschadigen donsjack warm medium, terwijl daardoor handhaving houdt het aantal schone wasgoed.
Parajumpers Dames Parajumpers JULIET 6 Het schoonmaken van Down Down beste selectie van speciale reinigingsmiddelen. Omdat deze neutraal gemaakt wassen, kan het de beschadigende effecten van eiwitvezel verminderen en heeft uitstekende wassende werking en bescherming opsonisatie, gewassen glans en pluizig aan de binnenkant van de mantel weefsel te handhaven.
Omlaag wasbaar in de machine. Parajumpers Jas Zillah voordat alle ritsen en gespen makkelijk om de mond te nemen. Wasgoed warm water en milde modusselectie, hoeft drogen niet gebruiken, sterk centrifugaalkracht kan de mantel weefselvoering beschadigen of stand