Parajumpers Dames Parajumpers JULIET 6 Parajumpers Outlet

Posted by admin 14-06-2017 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers JULIET6 Dames Jassen Rood Parajumpers Winterjas

Weer warmer, hoe de winter schoonmaken, opslag, werd een must-do huisvrouwen probleem. Zhejiang Normal University Li's "Housekeeping Seminar", zodat huisvrouwen veel geleerd van de kennis en vaardigheden van seizoensopslag.
Spoelen jacket storage
Neer reinigen: Eerste Parajumpers Outlet jackets worden geplaatst een half uur, daarna wrijf enkele, liet voldoende water te absorberen teneinde stof kleven te verwijderen om de veer. Voeg vervolgens de hoeveelheid water doorlatende laag schuimend neutraal reinigingsmiddel en daarna een half uur op een zachte borstel mantel licht weer borstel, en daarna gewassen met water. Bij het reinigingsproces moet niet wrijven of gedraaid met de hand met een wasbord anderszins beschadigen veren vezels, isolerende effect.
Beneden droogtijd kan plat op vlakke, enigszins droog en dek af met een schone doek op de blootstelling aan de zon, maar tijd niet te lang na het nummer onder de knie drogen, dan keerzijde van de zon voor een tijdje, tot het volledig droog droog.
Parajumpers Dames Parajumpers JULIET 6 Neer meegaand Werkwijze: 1. De mantel bevestigingsorgaan aanhalen hoog, en wordt vervolgens omgedraaid van binnenuit, maar moet binnen de huls en dop, blijven wanneer de mantel in een vest vorm dan gevouwen en opgerold ontlading de opbergdoos voor opslag. 2. Werkwijze neergeklapt jacket, niet volume. Voor multi-down trommelmantel en kan worden ondergebracht op de bodem van de tank, boven de druk in zekere zin gewicht van de kleding, integraal vormen van een sandwich-achtige, ook ziet er netjes.
Reinigen gevoerde opslag
Reinigen padded. Gespoeld met water van,Parajumpers Jas met de detergens concentratie niet te hoog, neutraal reinigingsmiddel wordt bij voorkeur toegepast, meestal vloeibaar wasmiddel PH waarde of speciaal wasmiddel 6-8, uitwringen niet zo gemakkelijk vervormen , lokale reiniging, vlek voor meer serieuze site kan richten met een detergent.
Padded behuizing: de behuizing van de seizoenenjas netjes, en vervolgens in een grote zak, opgevouwen zoveel mogelijk uniform netjes, gemakkelijk de belangrijkste onderdelen van glad mogelijk vouwen met de hand. Als de kleding boven een scherpe decoratief ornament of knopen, ritsen, enz., Is het het beste om kleren te vouwen, op zijn beurt, snijd de zak om te voorkomen, kan het in het algemeen een daling van meer dan katoen te zetten. Gebruik vervolgens een stofzuigerzak in de lucht het uit, sloeg vervolgens een sectie, kan de lucht niet in.