Parajumpers Dames Parajumpers LONG BEAR Parajumper Jas

Posted by admin 18-11-2017 0 Comment(s)

Verkoop Parajumpers LONG BEAR Dames Jassen Khaki Parajumpers Winterjas

Fluffiness Parajumper Jas is een belangrijke indicator voor de warmte van donsveren in de wereld en verwijst naar het kubieke centimeter volume per dons onder bepaalde omstandigheden. Een ounce of down space neemt bijvoorbeeld 600 kubieke centimeter in, dit wordt de verendons van 600 genoemd. Over het algemeen hebben dikke, volwassen vogels een hoog hok van donsveren, terwijl kleinere vogels een lagere hok hebben.
Maar wat is het gebruik van donzig?Parajumpers Sale Er is een gezegde dat lading van kasjmier de hoeveelheid kasjmier vertegenwoordigt, en kasjmier bepaalt de kwaliteit van kasjmier, wat ook een belangrijke maat is voor omvang. In het geval van het vullen van de hoeveelheid kasjmier, hoe hoger het aantal Peng, hoe beter de warmte. Vanwege de grotere omvang, hoe meer lucht er in de isolatie zit, hoe beter de isolatie.
De Pjs Jasalgemene prijs van donsjacks, pluizig tussen ongeveer 450-500, de prijs is iets hoger jas, pluizig kan 600-900 bereiken.
Uit de internationale goede donsjack (waarvan vele zijn ontworpen voor buiten) model oogpunt, het aantal hoge kap omlaag lading neer de hoeveelheid in het algemeen niet hoog, zoals algemene specificaties liner tussenlaag, indien geschikt sportveld Gecomprimeerd om te dragen. De buiten-oefening als warme buitenslijtage, meestal hoogvolume-fluweel, lager tunnummer, tussen 650-750.
Als het echter wordt gebruikt voor dagelijks gebruik, kunnen we het aantal luifels gebruiken in de 450-500, hoe meer lading de thermische isolatie nodig heeft.
Parajumpers Dames Parajumpers LONG BEAR Als de jas maar een beetje vies is, hoef je het geheel niet schoon te maken. Slechts enkele druppels vuil in de kraag of de halsband reinigen, na enkele minuten met een natte handdoek ontsmetten. Als het niet opnieuw schoon is, herhaal het dan meerdere keren. 2. Om te voorkomen overbelichting van het vulmiddel erosie van de basische substantie, de keuze van een kleine hoeveelheid neutraal reinigingsmiddel of reinigingsmiddel, niet moeilijk af wrijven tegen knoop, schroef niet kleding, kleding te drogen in een geventileerde , Kan niet blootstellen of bakken. Wanneer het op het punt staat te drogen, tikt u voorzichtig met uw hand of een kleine houten stok om de veer in een natuurlijke, donzige toestand te herstellen. 3. Om zeepvlekken op het donsjack te voorkomen, kunt u twee eetlepels azijn in water doen en het resterende vloeibare reinigingsmiddel afspoelen. Maar het moet warm water zijn, de wasoplossing met donsjack wordt volledig opgelost in water. Donsjack beste handwas, machinewas en uitdroging leiden gemakkelijk tot ongelijke dikte van het vulmiddel, waardoor de kleding vorm krijgt en het uiterlijk en de warmte beïnvloedt.