Parajumpers Dames Winterjas Parajumpers GOBI Jas

Posted by admin 28-03-2017 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers GOBI Dames Jassen  Parajumpers Winterjas
Vermijd blootstelling Parajumpers Winterjas aan kleine partners het gevoel dat het de blootstelling jasje pluizige kleding om warm te blijven, maar in feite blootstelling aan de zon, maar voor de warmte van kleding ongunstig is, kunt u klopje neer wanneer Waslijn kleren voor kleding vlak blijven, in droog als hulp rechtop in pluche en zacht.
Summer Note meeldauw beschimmeld jasje is taboe,Parajumpers Dames maar in de regen seizoen deze zomer, de familie is ook zeer gemakkelijk te vochtig, is het raadzaam dat iedereen onder de kleding om te drogen, indien eenmaal gevonden beschimmeld, vervolgens, met een beetje alcohol na het regenseizoen zwabberen, en veeg met een natte handdoek.
Indien aan de mantel vuil en alleen met de algemene wasmethode.Parajumpers GOBI Eerste donsjack geweekt in koud water gedurende 20 minuten. 2 eetlepels wasmiddel in water temperatuur van 20-30 °.] C in water, roeren, en vervolgens persen in en water uit de watermantel binnen 5-10 minuten verwijderd. De mantel werd verwijderd uit de wasvloeistof in een schone tegel plaat met een zachte borstel in wasoplossing gedompeld van binnen naar buiten voorzichtig schrobben. Nadat de scrub schoon de kleren in de wasvloeistof carry spoelen meerdere malen, daarna 2 maal gespoeld in warm water van 30 °.] C, en daarna in zuiver water geplaatst spoelen 3x tot wasmiddelresten volledig te verwijderen. Na de Down to schoon te spoelen met een droge handdoek wikkelen voorzichtig zuigen uit het water, en vervolgens geplaatst in de zon te drogen of ventilatie. Na droog, met een stok om tik op de kleding kant, dus Down to the pluizig en zacht te herstellen.
Indien de mantel niet vuil kan droge methode worden toegepast.Parajumpers Jas Met een handdoek in benzine kraag, manchetten, borst, enz ondergedompeld voorzichtig afvegen, nadat de olie is verwijderd met een droge doek vegen gekleurd met benzine, benzine kan worden gedragen na verdampen.