Parajumpers Heren Parajumpers GOBI Winterjas Online

Posted by admin 24-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers GOBI Heren Jassen Zwart Parajumpers Winterjas

Parajumpers Online Winterjas, jas opslag kenmerken zijn: makkelijk te knijpen, en dus meer ruimte te krijgen. Als uw huis is groot genoeg kast, kunt u de meegeleverde opbergdozen het opslaan van katoen, zowel stof en mooi te gebruiken. Aangezien de plaats een lange tijd, is het best op te slaan in de bovenste positie wordt niet vaak toegepast, of onder in de kast dergelijke. Vergeet niet om wat mottenballen in het vak toe te voegen, kan een rol spelen in de bestrijding van plagen te spelen.
Besteed aandacht aan die ruimten verspreid, Parajumpers Winterjas wat ruimte gemakkelijk kan worden over het hoofd gezien, maar het is zeker een goede opslag opties, zoals: het bed, de ruimte onder de bank. Behoeft niet te worden beperkt kastruimte en nood, wordt geplaatst in het opbergvak onder het bed kan meer opslagruimte te krijgen. Door de grote stof onder het bed, is het raadzaam om katoen in een afgesloten plastic zak en vervolgens opgeslagen in de opbergdoos meer hygiënisch. Als u het kiezen van huis met opslagmogelijkheden, dit cijfer is een slaapbank om de keuze te gebruiken.
Parajumpers Heren Parajumpers GOBI Als de vacht niet vuil kan het de eerste 2 tot 3 uur drogen in de zon, dan is de pot met een houten stok of alkalische wasvloeistof zeep kleding in, totdat de watertemperatuur met een borstel in wassop gedompeld herhaaldelijk schrobben laag, dan voor een pot water met een schone doek bevochtigd met water te vegen de was- vloeistof op de katoen. Om vaak verandert het water, altijd helder te houden totdat de katoenen veeg het oppervlak tot nu toe. De vacht opgehangen om te drogen na het afvegen, droogtijd kan worden gebruikt om Strijkijzer dan voorzichtig tikken met een houten laag, zo zacht katoen status terug te krijgen.
Als de katoen vuil is, kan onderdompeling methode, Parajumpers Jas dat wil zeggen het water in het bassin te zijn, zet wat ondergrond, smolt samen met wat koud water, en vervolgens ondergedompeld in water nemen van een duik de vacht van de hele twee uur, na het verwijderen van katoen, zet een aantal opwaartse zeep, volgde met een borstel vacht borstelen het vuil en spoel schoon, dan kunnen profiteren van met een natte katoenen doek om het te verpakken, begraven in de as, dag en nacht, om het te openen om te drogen. Dergelijke wassen vacht niet verharden en de isolatie verminderen.