Parajumpers Heren Parajumpers KODIAK Pjs Jas Sale

Posted by admin 29-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers KODIAK Heren Jassen

Met Pjs Jas Sale in de mode-cirkel naar zijn eigen positie meer en meer hoog te creëren, ieders aandacht aan het! Down on wassen en onderhoud van kennis, meer en meer mensen op het idee gekomen! Sterker nog, als je een kledingstuk of een paar schoenen te kopen niet weet hoe te onderhouden, dan is hun leven zal worden ingekort, maar veel van Oh! Neem een ​​kijkje gewassen donsjack en het onderhoud van het!
Parajumpers Jas Heren Nu krijgen we een groot deel van de kleding wordt gewassen wasgoed, bespaart hun tijd en moeite besteden. Maar voor sommige speciale kleding, klein of raden handwas is de beste! Omdat de wasmachine kunnen maken vullen katoen, kasjmier dunne ongelijke verdeling, als het droog is, dan droog met een drankje dat kan de warme donsjack beïnvloeden! Vaak je hoeft niet te wassen donsjack, waar het wordt aanbevolen dat u de hand wassen van de beste, zo niet vies, ze kunnen ook lokale reiniging zijn!
Misschien veel mensen vinden dat hoe hoger de temperatuur is, hoe kan het vieze dingen wassen, in feite is dit verkeerd! Temperatuur te gemakkelijk om bepaalde elementen van kleren vernietigen, waardoor de kleding ondermijnen, zelfs de kleding verschroeien! Het wassen donsjack, kunt u zet koud water laten weken gedurende 20 minuten om de volledige natte donsjack binnen en buiten toe te staan. De detergent opgelost in warm water 30 graden, dan donsjack waarin genieten voor een kwart van een uur, dan zachtjes schrobben met een zachte borstel. Spoel met warm water, kan detergent wenselijk is om volledig op te lossen in water, spoel donsjack kan meer schoon.
Parajumpers Heren Parajumpers KODIAK Neutraal reinigingsmiddel op het doek en veren schade minimum, het gebruik van alkalisch schoonmaakmiddel, spoel als vuil, zeepresten jas beschadigen naar beneden, en gemakkelijk te witte vlekken op kleding oppervlak en van invloed op het uiterlijk. Verwijder de resterende alkalisch schoonmaakmiddel, twee keer spoelen in na het toevoegen van twee theelepels in warm water azijn, weken voor een tijdje en dan spoel de donsjack, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren.
Naast Beneden in het leven een stuk van kleding wordt aanbevolen de zon niet te wringen. Zoals shirts, Parajumpers Jas kleren drogen Ends laten meer type! Natuurlijk, donsjack wordt ook opgemerkt dat niet de blootstelling, niet strijken, kunnen worden gedroogd en dep, zo pluizig en zacht donsjack herstel. Draag meer typen in het lichaam, warm!