Parajumpers Heren Parajumpers LAST MINUTE Pjs Jas Sale

Posted by admin 28-12-2016 0 Comment(s)

Heren PJS Parajumpers LAST MINUTE Jassen

Parajumpers Jas Heren functionele divisie
Pjs Jas Sale Als de jas uit het gebruik van functiepunten in grote lijnen kunnen worden ingedeeld in drie categorieën: als overalls jacket, als een casual jasje, als een jurk jas. In het moderne leven, jas lichtgewicht comfort features, jassen moet hetzelfde zijn als andere soorten kleding stijlen zijn, een actievere houding in de roman kostuums van verschillende etnische groepen wonen in de wereld.
style divisie
Gewatteerde jas: donkerblauw korte paragraaf, een kleine kraag jas is eenvoudig en stijlvol, gewatteerd opgevuld door het ontwerp niet significant dik, plaid broek, een Britse stijl smaak te creëren.
Parajumpers Heren Parajumpers LAST MINUTE Casual jack: nylon jas is een must-have item voor reizen, zacht en comfortabel om te dragen, gemakkelijk te dragen. Deze map patroon JACKET heel creatief, met een combinatie van warme kleuren te ontspannen, comfortabele manier van leven te markeren.
Revers jasje: grote revers jas met rits heeft ook een uniforme stijl, ook wel Harley motorjas rots jas. Hals is de belangrijkste aspecten ontwerp bedekt knop of rits betekent dat u altijd warm bontkraag, maar ook verstoorde kraag toe op de vraag, of met een sjaal, wind en warm.
Knight jasje: schouderbreedte taille benadrukt racing jas features opstaande kraag, meestal helder hoogseizoen, gewatteerde rits en schouders doen ook decoratieve vol. Trots en uniforme wind vergelijking met de meer volatiele op Image.
Safarijasjes: In vergelijking met gemeenschappelijke washandje en lederen jas safari, nylon stof is zachter. Twee opgestikte zakken zoom chique design, zowel decoratief als praktisch.
Parajumpers Jas Bomberjack: Sinds Tom Cruise droeg in "Top Gun" in de US Air Force A-2 Flight jas lederen bomberjack zodat moedwillig populair, heeft de bomberjack een belangrijk aandachtspunt van de herfst en winter brand design objecten geweest.