Parajumpers Heren Parajumpers PERFECT Parajumper Jas Sale

Posted by admin 23-12-2016 0 Comment(s)

Jas Parajumpers PERFECT Jassen Heren

Weggespoeld Parajumper Jas Sale onderhoud Raiders: Na het reinigen donsjack, niet haasten om de zon te nemen, omdat het zonlicht maakt donsjacks doek verkleurd of beschadigd is, dus na het wassen van de beste kleren drogen op natuurlijke wijze of door de meeste lage temperatuur drogen van de droger, maar de maximale temperatuur niet hoger zijn dan 60 ° C, anders zal het donsjack stof pijn en de binnenkant. En een deel van de donsjack stof materiaal zelfs drogen zal niet werken, dus zorg ervoor dat het etiket op de schoonmaak kaart te lezen, kun je donsjack zijn opknoping up, nemen een ontvochtiger ontvochtiging modus, kan het herstel pluizig bereiken effect. Opnieuw bleek een klein geheim, maar uit de kast of het vak afgewezen kleding, wenst te lage temperatuur drogen tien minuten om te helpen veren Reageren volumineuze zachte textuur te leiden, terwijl het verhogen van de mate van warmte.
Parajumpers Heren Na het wassen en onderhoud Raiders omlaag II: Onderaan de collectie voor, moet u wassen, drogen, voor meeldauw besmetting te voorkomen. Onderaan op de metalen gesp en rits moet een dunne laag was vet roest te voorkomen. Wanneer de collectie in een grote plastic zak kan worden geplaatst en vervolgens geplaatst in de kast, kunt u twee drie zakken poeder vocht in de doos, mottenballen en mottenballen niet gebruiken.
Parajumpers Heren Parajumpers PERFECT Na het wassen en onderhoud Raiders omlaag III: de winter moet worden opknoping uit neer producten zodra ze beschikbaar zijn stok zachtjes naar de instroom van zachte verhogen, verlengen de levensduur van elke 3 tot 5 dagen.
Parajumpers Jas Nederlandse kerstcadeaus, vaak buiten de verwachtingen van de meeste mensen, soms verstopt in de pudding in de darm.