Parajumpers Heren Parajumpers PERFECT Pjs Outlet

Posted by admin 05-12-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers PERFECT Heren Jassen Parajumpers Winterjas

Beneden is de winter essentiële goederen iedereen, Parajumpers Heren maar in het onderhoud van clean-up weet je hoeveel? Zo warm artefact, de nodige mankracht, het onderhoud is met name belangrijk, geef ons vandaag naar Down delen onderhoud vaardigheden.
Wassen Pjs Outlet donsjack, het leven op de korting slechts een keer, dus zo weinig mogelijk te wassen. Een daling met slechts een gedeeltelijke vuil, is het best te vegen met een warme handdoek. Algemeen donsjack stoffen zijn niet bang voor water, zo lang als een paar druppels vloeibaar wasmiddel in een neutraal reinigingsmiddel of met de hand wassen vuile plek, kan vijf minuten na ontsmetting afvegen met een natte warme handdoek. Als het niet meer gereinigd kunnen meer verschillende malen worden herhaald.
Naar beneden in het koude water eerst laten weken gedurende 20 minuten volledig nat donsjack binnen en buiten. Dan speciaal wasmiddel opgelost in warm water, zet dan op de jas genieten. De temperatuur van het water mag niet te hoog zijn, onder de 30 graden, en waarschijnlijk bijna als de hand temperatuur, spoel af met warm water, wasmiddel bevorderlijk om volledig op te lossen in water, spoel meer schoon.
Parajumpers Heren Parajumpers PERFECT Winter hot pot en barbecue eten, zal onvermijdelijk vette jas, dit keer met een natte handdoek tevergeefs. De juiste aanpak is om een ​​beetje tandpasta knijpen met een paar druppels water, verspreid gelijkmatig over de olie- en wrijf. Andere witte doek bedekt met schuim, en daarna opgeruimd een kleine hoeveelheid water tot tandpasta, grunge gegaan. Meer spannende: merk vrouwen om mee te doen
Veel mensen willen quilt als de zon, zoals Down on the blootstelling aan de zon, zodat je kleren meer pluizig kan maken, maar in feite is het de veroudering van de stof jas te versnellen. Vergeet niet, jas hangen in de lucht waar het kan drogen. Na het droog is, neemt u de kleding naar beneden, plat op het bed, met grote fladderende kleerhangers rond, kunt u het herstellen.
Onderaan op het vloeibare wasmiddel geniet daar 10 minuten, beginnen met reinigen. Niet de hand om de kleren te wrijven, moet vuile plaatsen een zachte borstel of oude tandenborstel gebruiken om het te poetsen, en de belangrijkste onderdelen zijn niet vuile plek te poetsen. Vervolgens water over tweemaal zodat het vloeibare wasmiddel gereinigd. Niet wassen twist als twist, omdat het de veer beschadigen, maar moeten worden ingeleverd tegen de drukken stof textuur.
Parajumpers Jas Onderaan de PH-waarde is verdeeld in eiwit vezels, zeep en wasmiddel in het algemeen rond de 11, met een sterk alkalisch, makkelijk om de vezel oppervlak beschermende folie van vet, snel verkort beneden leven beschadigen. Onderaan de beste selectie van gespecialiseerde reinigingsmiddelen, die neutraal is, kan de schade te beperken, gewassen donsjack stof kan glans en luchtig in stand te houden.