Parajumpers Heren Parajumpers RIGHT HAND Sale Outlet

Posted by admin 10-12-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers RIGHT HAND Heren Jassen

Parajumpers Sale Vastgelegd hoe te onderhouden en schoon? Handwas donsjack plus wasmachine spoeling effect, Onderaan op de jas plus een detergent in warm water laten weken voor een tijdje, dan uitgespreid op een wasbord jas met een borstel voorzichtig schrobben het vuile onderdelen kunnen plus wasmiddel zijn, na de scrub beneden in de wasmachine en vervolgens in de spoeling vat afwijzing afwijzing tien seconden, voeg dan water en spoel de wasmachine, en uiteindelijk gedumpt uitdrogen na tien seconden. De jas is volledig droog verspreiden, dan pat met een stok of bamboe binnen en buiten de twee gezichten, tot het volledig volumineuze jas op. Onderaan onderhoud moet worden opgehangen in een droge geventileerde plaats om schimmel op het te voorkomen.
Parajumpers Outlet Onderaan de meeste te vermijden is geboren mijten en schimmel! ,Parajumpers Jas Het moet daarom in een vacuümzak te worden ingeslagen, niet samen en mottenballen gezet. Beneden schoonmaken is relatief eenvoudig, er is een speciaal reinigingsmiddel moet worden met de hand gewassen, maar na het wassen te drogen wasmachine, en sloeg zelfs na het drogen, het drogen proces nog te verslaan, zal het niet leiden tot de ophoping van dons. Onderaan Vermijd stomerij, zal stomerij worden uitgevoerd na het haar!
Parajumpers Heren Parajumpers RIGHT HAND Down home, wassen met de hand wassen en wasmachines kan worden, zet wasmiddel of vloeibaar wasmiddel met warm water, genieten van 10-15 minuten later was, wees niet te ronden al te lang in de wasmachine 5 minuten kan worden, hoeft u niet te wassen vuile onscherp de hand wrijven kunnen, gedumpt na het drogen, kun je nog een paar te schudden met een kleine houten stok of maak uitzonderingen hit opduiken langs de omvangrijke opslag kan lager zet de kleren opknoping in de kast om jassen en stack hangen noch goed oprollen van de ruimte, zodat er niet zal opstapelen verdichting.