Parajumpers Heren Parajumpers UGO Parajumpers Winterjas Online

Posted by admin 16-12-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers UGO Heren Jassen Parajumpers Winterjas

Parajumpers Online Sommige gebruikers kunnen dan worden ondervraagd zonder het te weten jas stof kennis van de zaak om te bepalen hoe lang taft en TC doek jas? Parajumpers Winterjas Bij het identificeren van stoffen, het uiterlijk van de dikte, in het algemeen dunner dan de dunne, dikke de dichtere, gevolgd door de hand klappen, vliegen als Rongrong, de dichtheid minder in de 230T zijn, is weer onderdeel van een holding kleren wrijf een beetje kracht, als er geen fijne cashmere zijde geboord, meer dichtheid bij 250T ; nylon weefsel een dikke verflaag, om te gaan met zijn heldere, gladde en uniforme ook. Yalanshi donsjack meer gekozen voor deze high-density waterafstotende stof stof.
Lekkage fluwelen jasje veel voorkomend verschijnsel,Jas Parajumpers geweven stof structuur zelf is de oorzaak van het lek naar beneden.Pjs Jas Heren Sommige weefsel geweven door een hogere garens hoge dichtheid weefsel zelf zo schering en inslag structuur is erg kort, zelfs verdunnen ook liep, er een gemeenschappelijke stof is gemaakt van stof voor speciale behandeling, zoals coating kalanderen dergelijke stof na wassen twee of drie keer, wordt er een gat van weefsel structuur, fluweel richting gecentraliseerde warmte grote gebieden, is het gemakkelijker om beneden het fenomeen verscheen oksel. Verderop in de afvoer en kleding ook redenen betreffende de structuur van de lijn zelf, die niet voorkomt mantel weg scheidslijnen, decoratieve en functionele structuur, omdat de lekkage fluwelen coëfficiënten van deze openingen is veel groter dan de structuur van het weefsel zelf. Naast een goede stof weefproces dichtheid lager dan, maar ook met hun eigen kenmerken gecombineerd veer, voelt glad elastisch stoffentextu is zeer dun, zal niet lekken naar beneden.
Parajumpers Heren Parajumpers UGO In aanvulling op de selectie van stoffen, naaien op verzoek, in de donsjack is een luxe. Ten eerste, pluizige donsjack op de lijn is beter dan de gemiddelde lijn, deze lijn is meestal een dubbelstrengs reverse vezels plakken aan elkaar, vaste steek naald bodem dik, stevig kan zijn, maar dit elastische naden gaan na natuurlijke pluizige overschaduwd naald wordt door het oog van een naald, het weven van de stof zelf niet de structuur te vernietigen, maar vereist ook meer gedetailleerde, hoe beter de naald.