Parajumpers Heren Parajumpers UGO Pjs Jas Online Sale

Posted by admin 25-11-2017 0 Comment(s)

2016 Parajumpers UGO Heren Jassen Zwart PJS Winterjas

Winter Pjs Outlet donsjas de meeste mensen zullen ervoor kiezen om het te nemen voor chemisch reinigen, in feite kunt u ook thuis met de hand wassen, betaalbaar, chemisch reinigen donsjas kost meer dan 4 keer het huis. Machinewas zal leiden tot ongelijke dikkerdikte, kleding krijgt vorm en heeft invloed op het uiterlijk en de warmte. De drankjes die bij het chemisch reinigen worden gebruikt, zullen de warmte van de dons beïnvloeden, maar ook de veroudering van het weefsel. Het is het beste om voorzichtig handen te wassen! Handwas is erg handig, om schoon te maken en schoon te maken, kijk eens naar de volgende methode.
Gedrenkt in water. Pjs Jas Sale Eerst moet de jas volledig worden ondergedompeld in koud water, 20 minuten laten weken totdat de jas volledig vochtig is.
Warm water en verzoen. Nog 30 graden Celsius warm water, voeg de juiste hoeveelheid wasmiddel toe, roer en laat het jasje ongeveer 15 minuten inwerken.
Tegelborstelen.Jas Parajumpers Zal uit het water komen na het betegelen in een schone glasplaat, gedrenkt in afwasmiddel met een zachte borstel voorzichtig schrobben. Borstel voorzichtig van binnen naar buiten.
Geniet opnieuw. Na het donsjack nogmaals in het net doordrenkte water geborsteld te hebben, kan het drenken het vest zachtjes knellen, vooral met vlekken.
Parajumpers Heren Parajumpers UGO Afspoelen met water. Donsjack dat moet worden afgeknepen, afspoelen met water, het wasmiddel grondig wassen.
Direct drogen. Onderaan kan geen gebruik maken van een wasmachine uitdroging, direct donsjack te persen uit het water, om niet te vervormen, als de zon niet voldoende is, kan je koesteren twee uur, meestal wanneer de zon net warme donsjas op Een koele en geventileerde plaats om te voorkomen dat de donsjas in de zon wordt blootgesteld, zal van kleur veranderen.
Neer geen zeep gemeenschappelijke wassen, Parajumpers Jas detergensenzym alkalisch reinigingsmiddel spoelen doordat de mantel een netto verlies van elasticiteit en glans, verminderde isolatie veroorzaakt. Maar ook gemakkelijk om de witte vlekken op de bovenkant achter te laten, waardoor het uiterlijk wordt beïnvloed. Aanbevolen neutraal reinigingsmiddel, de algemene supermarkt is beschikbaar. Donsjack mag niet worden gewassen met een wasmachine, het is gemakkelijk om het stopjack dicht te maken. Het beste wasmiddel is niet-irriterend, speciaal reinigingsmiddel, zodat u het donsjack beter kunt beschermen. Als het donsjack met een bontkraag om de kraag af te doen, niet wassen. Donsjack mag niet worden blootgesteld aan de zon, zal kort zijn levensverwachting hebben, de schaduw kan worden gedroogd. Droog zachtjes neer, zodat de jas donszacht en zachter wordt.