Parajumpers Jas Dames Parajumpers KODIAK Winterjas Kennis

Posted by admin 04-10-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers KODIAK Dames Winterjas

Dus hoe je een geschikte outdoor jas, of een ander geslacht, geografie en ander gebruik van het milieu, kiezen wat voor soort outdoor jassen die keuze en wat zijn de zorgen over de parameters en indicatoren? Naar aanleiding van dit deel van de aard van de wetenschap moet je ervoor meer diepgaande kennis van het.
Het merendeel van de gebruikte kleding Parajumpers Dames veer komt van het voederen van ganzen en eenden twee soorten vogels, en van verschillende soorten ganzen en eenden langs de vorming van een meer vertrouwde vorm van vier naar beneden: witte gans, grijze gans, wit eend, grijze eend. In het algemeen, in vergelijking met witte bonte dekbedden lichaam beter esthetiek en tegelijkertijd in verschillende dunne stoffen zullen mooier met de tijd, zodat de waarde en de prijs zal hoger zijn in vergelijking met eenden en ganzen ook fluweel meer bloemen, minder geur en andere kenmerken, zodat het traditionele concept, van hoog in het einde van de kwaliteit en de prijs van de bestelling: witte gans> grijze gans> witte eend> grijze eend.
Echter, verschillende soorten, verschillende gebieden verschillende omgevingen gans, eend zelf heeft een andere kwaliteit, zodat het bovenstaande is slechts geschikt voor sommige gevallen de sorteerniveau. Daarnaast zullen een aantal buitenlandse outdoor merk down producten worden vanuit het oogpunt van bescherming van het milieu, natuurlijke collectie van wilde vogels vallen veren, feather producten als zijn materiaal.
Down proces:
Parajumper Jas Dames omlaag te gaan door middel van een serie van de productieprocessen om de grondstof geworden kan direct worden gebruikt, in het algemeen kleding gebruikte veren zijn "weggespoeld" grondstof na het wassen, ontwatering, drogen, koelen, pick na het verwijderen van de meeste onzuiverheden, veer stengels, ruiken en uiteindelijk feather kostuums grondstoffen. Verwijder materiële verschillen, het gehele productieproces aspecten van de fijne details en de voor- en nadelen, zal een directe impact op de kwaliteit en de prijs naar beneden hebben
Bedrag van kasjmier:
Een beperkte hoeveelheid van de output vogels pluis, voornamelijk in de nek naar de borst en de buik gebied, is dit deel van de veren was fluwelen bloemvorm, vezels fotogenieke poeder, meer takken, meer pluizig, uitstekende thermische prestaties, is een belangrijk onderdeel van de veer materiaal sectie. Terwijl andere gebieden van het lichaam in een laken veren hoofdzaak midden dikte variërend van veren stammen, en in een groot verschil met de mate van warmte.
lijvige:
Lijvige is een belangrijke indicator van de mate van warmte naar beneden Parajumpers KODIAK internationale maatregel, verwijst onder bepaalde voorwaarden het volume ingenomen door de waarde van elke cubic inch ounces (30 gram), bijvoorbeeld, een ounce van dons ruimte inneemt 600 kubieke duim van de pluizige veren genoemd 600. Nu, twee gangbare normen voor internationale lijvige: Amerikaanse standaard en Europese norm, volgens de meeste mensen in feite, de Europese norm Amerikaanse standaard dezelfde waarden hoger dan de werkelijke grote omvang.