Parajumpers Jas Heren Goedkoop Parajumpers Heren Parajumpers UGO

Posted by admin 20-05-2017 0 Comment(s)

Parajumpers UGO Heren Donker Blauw PJS Winterjas

Onderaan aan het dragen van een Parajumpers Jas Heren, warm, en het krijgen van donsjack stijl mode, als er een probleem ook geplaagd door problemen iedereen donsjack kleding schoon was.
Onderaan de versie is iets pluizig, veer vuller vullen binnen, gewoonlijk goed voor meer dan de helft van de eend, en kan mengen enkele kleine veertjes, ondergedompeld in water, zwaar en lastig op te ruimen, Algemene professionele schoonmaak donsjack wat is het?
Naar beneden door de winter de meeste mensen zou kiezen om te nemen chemisch reinigen, in feite ze thuis, met de hand wassen, betaalbaar, kosten buiten een donsjack stomerij is meer dan vier keer nu thuis zou zijn. Handwas is gemakkelijk te reinigen en meer schone, neem een ​​kijkje op de volgende wijze van het.
Eerst Parajumpers Heren Parajumpers UGO moet volledig worden ondergedompeld in koud water en 20 minuten weken, totdat de mantel volledig nat.
Nog eens 30 ° C warm water, toevoegen van een geschikte hoeveelheid wasmiddel, grondig geroerd, vervolgens omlaag weken gedurende ongeveer 15 minuten.
Na verwijdering van de watermantel van de schone tegel plaat, gewassen met een zachte borstel gedoopt voorzichtig schrobben. Van binnen naar buiten voorzichtig te borstelen.
Na de scrub jas weer in de gewoon genieten terwijl je zachtjes kunt knijpen donsjack, met name wanneer er vlekken.
Na snuifje omlaag schoon, spoel, wasmiddel, goed naspoelen.
Parajumpers Jas Onderaan kan geen gebruik maken van een wasmachine uitdroging, direct donsjack te persen uit het water, om niet te vervormen, als de zon niet voldoende is, kan je koesteren twee uur, meestal wanneer de zon net warme donsjas op koele en geventileerde ruimte om blootstelling aan de zon te voorkomen zal kleur jas veranderen.