Parajumpers Jas Parajumpers Dames Parajumpers DENALI

Posted by admin 17-03-2017 0 Comment(s)

Verkoop Parajumpers DENALI Dames Jassen

I løpet av det siste vinteren, etter ikke å ha Parajumper Jas Dames jakker, til helt ren, helt tørr for å motta tørking garderobe. Når brettet plagg kan installeres i lager poser for å unngå støv, kjøpe det beste du kan henge den typen, ikke bekymre Down flatet problem. Oh.
Hvis en periode på mer regn, eller følelsen av rommet mer fuktig, ta ut jakke og luft, tørking, for å unngå Down grunn av fuktighet mugg poeng.
Vinter jakke er ikke nødvendig å vaske ofte. Ned generelt på grunn av fyllstoffet er ned, alltid vaske på den ene side gjør innsiden av pelen for sting "tom", eller påvirke dets varme fløyels klumpe seg en gruppe, derimot, noen er nede mantelflate vanntett, alltid vaske det ytre livet av sin innflytelse, og noen vil påvirke utseendet på jakken.
Noen Parajumpers Dames Parajumpers DENALI jakker ikke spesifisert ikke tørr, eller du kan angi rens, kan ha alvorlige flekker jakke når det er tørt, men til en profesjonell renseri rent, unngå substandard eller dårligere tørr-rensing prosedyrer, noe som resulterer vaskemiddel dunjakke skade.
Spesielt merket ikke tørke dunjakke i alvorlige flekker, kan du ta vann, men det må vaskes for hånd, fordi programmet vil avvanning vaskes i maskin jakke vridd dårlig.
Vask vanntemperaturen når oppmerksomheten ikke bør være for høy, velge en mild såpe produkt å suge dunjakke, husk å kraftig gni eller vri, dra, drar, swing. Etter vask, forsiktig klem dunjakke i vannet, og deretter en større suge på et tørt håndkle på toppen av vannet.
Tørking tid, for Parajumpers Jas ikke å la jakken tørker raskt og på soleksponering, til tørk på et tørt og ventilert sted. Merk: Forsiktig klapp noen få timer, så gjorde fluffy ned, så også redusere klumper ned, slik at andre fuktig, ikke tørke ned til tørk så raskt som mulig.

 

 

Save