Parajumpers Online Parajumpers Dames Parajumpers DENALI Verkoop

Posted by admin 15-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers DENALI Dames Jassen

Goed merk Pjs Jas Dames donsjack in termen van kwaliteit, zal er een zekere mate van zekerheid te zijn, en de prijs is relatief bescheiden, kan de consument de normale prijs van een goed en warm en oprecht donsjack kopen.
Veel consumenten Parajumpers Online kopen van de verkoper zal vragen of de donsjack. Ongeacht Parajumpers Dames hun verkoop van kleding, wat niet een donsjack? Zal kennisgeving aan de andere kant naar beneden, net als de mogelijkheid om meer winst te verdienen. En dan moet je hun consumenten te begrijpen en te laden vaststelling van het bedrag van het bedrag van kasjmier. Voor kasjmier tarief kan 70 procent of meer te bereiken, dan is het een goede donsjack, kasjmier tarief tot 70% te bereiken, hoe hoger de pluizig en zachtheid wil. Niet alleen dat, je moet ook begrijpen hoeveel lading vaststelling van het bedrag is, in het algemeen zijn besluit zijn warmte Chengdu naar beneden te laden, is het mogelijk op basis van hun grondwet om de juiste lading naar beneden te selecteren.
Concept, geur, pat,Parajumpers DENALI wrijven "zeer belangrijk concept van de stof: Parajumpers Jas lichtgewicht donsjack stof zacht, stof werk als men ziet er ruw, slechte kwaliteit diamant fluwelen jasje, ruik de geur: ruik beneden of er sprake is geur, scherpe smaak beschrijving die veren kwaliteitsproblemen; verslaan stof: met geweld sloeg donsjack, om te zien of het stof overloop overloop evenals stof-vrije producten; indien stof overloop, werd verpletterd wol nagemaakte vulmiddel gemaakte producten, wrijf een wrijven: om te zien of er een sprong naar beneden, springen als er een heleboel van fluweel, met vermelding van het gebruik van anti-fluwelen stof heeft, des te minder zal meer slijtage warm.