Parajumpers Sale Parajumpers ANGIE Voor Dames Online

Posted by admin 05-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers ANGIE Dames Jassen
Straat winter, op een mooi en stijlvol jasje, zal het verhogen van uw retentie, zowel warm zonder verlies van de stijl. Het dragen van een donsjack in de winter warm te houden Wat zijn de voordelen ervan?
Parajumpers Sale Fluffy sterk. Bijzondere vezelstructuur, de vorming van een natuurlijke drie-dimensionale, en dus gemakkelijk neerklapbare producten, dragen natuurlijk.
Parajumper Jas Dames Droog. Ontslagen uit het lichaam kan het zweet absorberen en snel leeg.
Onderscheidende persoonlijkheid. Dergelijke Down the onconventioneel. Focus op de prestaties van de persoonlijkheid, het is een belangrijk kenmerk van het nieuwe tijdperk van de consument op het gebied van kleding, natuurlijk, donsjack is geen uitzondering. Als geliefden, zal moeder jurk donsjack worden begunstigd door de consument.
Parajumpers Dames Meer draagbaar. Beneden is de lichtste natuurlijke warme materialen. Als de verhouding van katoen en dezelfde mate van warmte naar beneden lichter dan katoen 2/3, als een winterjas omlaag zolang een paar honderd gram is voldoende om de koude buiten te houden, en als katoen vaak nodig is om hetzelfde effect op kg bereiken. Daarom kunnen down producten worden gecomprimeerd formaat, makkelijk mee te nemen of transport.
Meer ademend. Weg met extra materiaal hebben geen warm absorberende divergentie goede prestaties, tot aan de continue absorptie en emissie lichaam zweet, het lichaam geen vocht en snikhete los.
Parajumpers ANGIE Meer warm. Katoen, wol, zijde en veren vier natuurlijke warme materialen, de beste thermische prestaties neer. Vergeleken met kunstmatige materialen, warmtecapaciteit driemaal de algemene synthetische materialen.