Parajumpers Sale Parajumpers GOBI Jas Dames

Posted by admin 19-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers GOBI Dames Jassen

Koude winter nadert, kleine partners zijn klaar voor de winter apparatuur nog? Wij dragen de zwaarste winter kleding in het geval van een Parajumpers Sale donsjack, omdat de jas heeft een speciale stof, veren moeilijk om zorg te dragen, niet gemakkelijk om te doen, en andere speciale functies, wat resulteert in een bijzonder moeilijk te reinigen donsjack fenomeen.
Parajumper Jas Dames Weggespoeld drie bogey
Een bogey stomerij. Omdat de siroop PCE zal vernietigen door het eiwit, waardoor thermische prestaties, terwijl het drogen proces capaciteit om doek ouder worden te maken.
Ten tweede,Parajumpers Dames vermijd het gebruik van alkalisch schoonmaakmiddel wasproces, tot te veel vet broos schade te voorkomen.
Drie bogey strijken. Onderaan de juiste manier van wassen moet worden gewassen met de hand, met behulp van een neutraal schoonmaakmiddel, borstel lichtjes met een zachte borstel. Na de schone, koele plaats smoothing droog.
Om te voorkomen zeep vlekken op de jas stof, naast een beter begrip van de wasoplossing concentratie, maar na toediening tweemaal dreven, kunnen twee kleine lepels azijn worden geplaatst, kan azijn in water vloeibare wassen binnen de mantel en overblijfselen. Opgemerkt zij, voeg azijn aan het water te verwarmen, zullen deze jas in de wasvloeistof voldoende oplosbaar zijn in water. Als de jas is gewassen zeep vlekken, gebruik dan een schone katoenen gedoopt in industriële alcohol om het herhaaldelijk schoon te maken, en ten slotte dan warme handdoek wrijven, kan zeep vlekken worden verwijderd.
Het is niet het wassen Parajumpers GOBI donsjack met een kleine borstel te poetsen gaan? Om een ​​betere methode gebruikt te introduceren: goed met warm water naar beneden het net (de verhouding van zeep en waspoeder gemakkelijk te gebruiken), donsjack zonder inweken, drogen relatief gemakkelijk op de oplossing, en niet waar de druppeltjes zijn, wow Kaka, hand in hand in Cuozao handdoek gedrenkt in een verzadigde oplossing, gedroogde bloem badhanddoek of nat donsjack die kant, de mogelijkheid om te draaien, met de ruwe zijde donsjack wrijven wrijven, met een paar schone sommige vouw is ook zeer gemakkelijk schoon te maken, vooral voor de dames huisvesten donsjack. Niet te hard te wrijven genoeg, donsjack meer delicate Ha, schoon. En andere vlekken schrobben en schoon te maken na het laden van het wasgoed in de machine wassen drogen routine kan zijn.