Pjs Jas Dames Parajumpers JULIET 6 Omlaag Selectie

Posted by admin 29-09-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers JULIET6 Dames Jassen
Pjs Jas Dames Omlaag Selectie.Beneden praten over de keuze van een methode, in hoofdzaak op basis van deze punten, kopen thermische compressie zonder onnodig opgeblazen donsjack net om de hoek:
1, kijk naar het etiket: Learn kasjmier, opladen vaststelling van het bedrag, de vulstof zijn wat. Kijk Fabric: Parajumpers Online onderaan anti-fluwelen stof moet, winddicht en ademend, waarbij het anti-fluwelen van de meest kritische. Persoonlijk Italië kopen T / C stof jas.Klik hier wetenschap, T de polyester textiel binnenwerk, C katoen katoen, de textielindustrie vertegenwoordigen een groter deel van de voedingssamenstelling ingrediënten, die op de voorzijde, zodat de T / C is de overheersende hoeveelheid polyester katoen.


2, touch down, indien gemeten veel haar, dan stok met lage hoeveelheid van kasjmier, veren met een hoog volume. Niet aan de haren staaf, omdat er vliegen draad, deze keer, wrijf over de jas kan zijn, als het moeilijk is om te wrijven los, dan is het vulmiddel is naar beneden, zo snel wrijf verspreid, is het waarschijnlijk "fly wire" , dat is een arme nep veer, meestal eenden, ganzen na breken schroot wordt als fluweel, en sommige bevatten geen "fluweel."
3, een Parajumpers JULIET 6 pluizige donsjack Hoe kan kleren opgevouwen, het legen van de lucht, de kleren achterstand tot een minimum staat te bepalen. Kleding kan worden hersteld binnen een korte tijd ongestoord, met vermelding van pluizig en hoog, met een hoog gehalte van kasjmier, dat een lange tijd in beslag neemt op restitutie, teruggave of moeilijk, het is duidelijk dat met een lage hoeveelheid van kasjmier, pluizig is niet hoog.