Pjs Jas Dames Parajumpers LONG BEAR Stomerij

Posted by admin 06-10-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers LONG BEAR Dames Jassen

Na het regenseizoen, de kleding kast is het wasgoed te drogen op. Bovendien is het tempo van de winter is niet ver weg, Pjs Jas Dames Down tijd voor te bereiden. De meest bezorgd of donsjack reiniging problemen, veel vrouwelijke vrienden weten niet hoe om te wassen donsjack? Het was ook benieuwd jas kunnen geen gebruik maken van wasmachine wassen? Eigenlijk niet, vanwege de bijzondere stof neer bij het reinigingsproces er vele restricties.
Na Parajumpers Online omlaag schoon, mogen niet worden gedwongen om te wringen vocht gaan. In feite alle kleding dezelfde reden kan niet worden gedwongen te draaien, zodat het gemakkelijk is om slechte eenvoudig oude kleren. Na het wassen, kan het water worden geëxtrudeerd langs de lijnen tot het vocht verpakt ongeveer dezelfde tijd, en vervolgens tegels of hangen te drogen, wees voorzichtig de blootstelling aan de zon niet te zetten, goed geventileerde ruimte te drogen kan worden, ook gedaan snel. Na de jas droog, niet gaan strijken. Als je pluizige genoeg voelt, kan gebruikt worden op het bed en dep met een kleerhanger. Het zal binnenkort worden hersteld.
Parajumpers Online omlaag geen duidelijke vuil spoor, kan niet over een nieuw jasje schoonmaak, ademend artikelen verpakt in een mottenballen te mottig, en vervolgens opgeslagen in een droge en geventileerde kast kan worden voorkomen, geen aandacht besteden aan de hierboven door het gewicht.
Zomer en herfst regen, na het regenseizoen, is het het beste om Parajumpers LONG BEAR jasje uit aan de lucht drogen voor meeldauw te voorkomen, indien gevonden beschimmeld watje gedrenkt in alcohol af te vegen, en vervolgens schoon natte handdoek te schrobben schoon, droog grondig na vervolgens de juiste collectie. Maar wees voorzichtig niet aan de blootstelling aan de zon zetten, anders kan verdwijnen in de nieuwe look van de oude kleren.