Pjs Jas Heren Parajumpers GOBI Winterjas Kopen

Posted by admin 02-11-2017 0 Comment(s)

2017 Goedkoop Parajumpers GOBI Heren Khaki PJS Winterjas Shop

Er zijn een aantal uitspraken over de oorsprong van de 'Black Friday',Pjs Jas Heren waarvan één betekent dat een van de mensen die de zwarte hebben gedrukt, vrijdag na Thanksgiving naar het winkelcentrum gaan. Het meest voorkomende standpunt is dat sinds de dag Thanksgiving Day (vierde donderdag in november) na de opening van de eerste dag, gevolgd door de Amerikaanse traditie en de grote kerstdag, meestal mensen een grote kerstinkopen beginnen, Veel winkels zullen een overschot zijn voor de klanten en hebben dus een groot inkomen. Traditioneel, met verschillende kleuren inkt op rekening, rood dat verlies is het tekort, zwart dat winst. Dus deze vrijdag heet zwarte vrijdag, om aan te geven dat deze dag winstgevend zal zijn.
Aan de binnenzijde van de mantel worden genaaid bedrukt met een kleine onderhouds- en wasvoorschriften label vereist zorgvuldige mensen vinden dat 90% van de donsjack gemarkeerd voor wassen met de hand, mag niet droog, omdat droge stroop zal de warmte beïnvloeden, maar ook doek veroudering . De machine was en droog, werd gedraaid na de ondermantel, leidt tot ongelijke dikte van de vulstof, waardoor de kledingvorm de schoonheid en warmte beïnvloedt.
Zet de eerste Parajumpers Heren donsjas in het koude water gedurende 20 minuten, zodat de binnen- en buitenmantel nat en nat is. Doe het wasmiddel in 30 graden warm water, en doe het dan kwartier in en doe het dan voorzichtig met een zachte borstel. Spoel met warm water, kan het wasmiddel volledig opgelost in water helpen, waardoor de donsjack schoon kan worden.
Als u wasmiddel moet gebruiken wassen donsjack, meestal twee bekken water in 4-5 eetlepels afwasmiddel geschikt is, als de concentratie te hoog is, is het moeilijk schoon te spoelen, een daling van zeepresten de pluizige zal beïnvloeden neer, sterk verminderd warm.
Parajumpers GOBI Neutraal detergens doek en veren schade minimum, het gebruik van alkalisch reinigingsmiddel spoel als vuil, zeepresten mantel schade zou veroorzaken en gemakkelijk witte vlekken op het oppervlak van kleding, invloed op het uiterlijk. Resten alkalisch reinigingsmiddel, vervolgens tweemaal gespoeld worden toegevoegd aan twee theelepels azijn in warm water, opnieuw gespoeld even weken de mantel, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren.
Donsjack gewassen, mag niet droog worden, moet uit water zijn,Parajumpers Jas dan betegeld of droog worden, verboden blootstelling, niet strijken, om niet kleding te verbranden. Na het drogen, kunt u voorzichtig tikken, zodat die donsjas om zachtjes te herstellen.