Pjs Jas Heren Parajumpers UGO Winterjas

Posted by admin 26-10-2016 0 Comment(s)

Daily opslaan proberen om een ​​droge, koele omgeving te kiezen, en bepaalt Jas Parajumpers jas is schoon, maar langdurig gebruik wordt niet aanbevolen over een tijd om uit te zoeken zodra Pjs Jas Heren Down en rek het helemaal droog.

Parajumpers UGO Jassen Heren Winterjas
Langere opslag compressie vermindert Parajumpers UGO pluizige donsjack, dit keer kun je dragen op het lichaam of schorsing, dep, zo pluizig veer cv dragen van een donsjack Doe niet dicht bij het vuur, met name in het wild vreugdevuur aan de rand, dan kunt u Let op Mars, als je onverwacht hebt geboord, niet hard naar beneden trekken, want een goede donsjack met hoogwaardige donzen dekbedden, grote fluwelen bloemen, trok moeilijk kan het weefsel van de anti-fluwelen beschadigen op de naden.
De juiste aanpak is in de omgekeerde richting over de stof gevangen langs de achterkant van de stof naar beneden het achterste deel van het publiek zelf zal allergie veer indien allergie optreedt, stop Parajumpers Heren dragen van een donsjack, en tijdige medische behandeling met behulp van een waterdichte jas of een waterafstotende functionele stoffen, maar vooral gegeven donsjack vaste waterpartijen, Onder de naden zijn niet afgeplakt, en kan niet volledig waterdicht. Daarom is het niet direct Waichuan neer bij hoge intensiteit regenval omgevingen. Onderaan gat daar, kunt u de dezelfde kleur met Down kleurloze nagellak of nagellak licht gestreken, het gat zal worden afgesloten, zal het niet worden geboord naar beneden.