Pjs Jas Parajumpers Dames Parajumpers ALASKA

Posted by admin 11-01-2017 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers ALASKA Dames Jassen

En de ontwikkeling trend van de tijd, Pjs Jas is een van de donsjack in de winter warme kleding onmisbaar. Zelfs als een persoon is nu donsjack, maar de jas, omdat de prestaties en de materiële aspecten, is de prijs niet laag geweest. Dus hoe je de jas te reinigen is gemeenschappelijke kennis die we willen weten geworden. Omdat recht donsjack reinigingsmethode kan beter zijn om het leven jas, die ook zou maken dure jas hebben meer waarde uit te breiden.
Parajumpers Dames Veel mensen willen de jas naar de stomerij, stomerij, in feite is de beste manier om te wassen donsjack met de hand gewassen in hun eigen huis. Observant mensen te vinden op een label aan de binnenkant van de jas voering, zal 90% worden gemarkeerd worden met de hand gewassen, mag niet droog. Een heleboel mensen de gemakkelijke manier, rechtstreeks aan de donsjack in de wasmachine gooien bin, in feite een veel schade donsjack, omdat mechanisch roeren kan leiden geschroefd donsjack filler Bo Hou oneffen, zodat de kleding uit vorm, en sommige zelfs onderaan ontsnappen uit het uiterlijk erg beïnvloeden.
Dus, Parajumpers Dames Parajumpers ALASKA wassen donsjack, moet u aandacht te besteden aan een zachte borstel of met een zachte tandenborstel gebruiken, kunnen ook voorzichtig schrobben vuile plek. Opmerking Nou, probeer niet om de hand te wrijven donsjack.
Was Parajumpers Jas donsjack en al het andere, de temperatuur te hoog te laag zal niet werken. De beste reinigen watermantel temperatuur rond 30 graden, wat iets minder is dan de normale lichaamstemperatuur een beetje, zal de temperatuur schade aan de mantel maar ook bevorderlijk verder schoon te veroorzaken. Merk op dat na de jas schoon, moet je niet gedwongen worden om vocht te wringen. In feite alle kleding dezelfde reden kan niet worden gedwongen te draaien, zodat het gemakkelijk is om slechte eenvoudig oude kleren. Na het wassen, kan het water worden geëxtrudeerd langs de lijnen tot het vocht verpakt ongeveer dezelfde tijd, en vervolgens tegels of hangen te drogen, wees voorzichtig de blootstelling aan de zon niet te zetten, goed geventileerde ruimte te drogen kan worden, ook gedaan snel. Na de jas droog, niet gaan strijken. Als je pluizige genoeg voelt, kan gebruikt worden op het bed en dep met een kleerhanger. Het zal binnenkort worden hersteld.