Pjs Kerstmis Parajumpers Dames Jas Parajumpers ALASKA

Posted by admin 02-11-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers ALASKA Dames Jassen

Vanaf de eerste religieuze feesten, te ontwikkelen tot een wereldwijde festival heeft. Pjs Kerstmis religieuze connotatie geleidelijk mengen met de rest van de wereld cultureel erfgoed. Sommige zijn gebaseerd op religieuze en culturele evolutie, steeds meer kleurrijke Kerst religieuze cultuur. Sommige geleidelijk geseculariseerde, commercialisering, zelfs gepolitiseerd.
Draag een donsjack seizoen komt, zullen we druk bezig het kopen van een donsjack zijn. Niet iedereen is in staat om een ​​donsjack en de slechte te identificeren?
Door knijpen intuïtief gevoel om te kunnen beoordelen wat is van goede kwaliteit Pjs Jas donsjack, wol stengels algemeen gevoel voor de hand dat een dergelijk hoog bedrag van kasjmier, kasjmier en vice versa met een laag volume. Maar wees voorzichtig als je geen zin hebt geen haar stengels, is het waarschijnlijk dat de fly-zijde gevuld jas gebruiken. Fly draad is in het proces van vallen van veren zittend korte Silky, warm en arm, maar ook geen grote omvang, gewassen koeken.
kwaliteit van Parajumpers Dames Down kan ook de waarneming veerkracht naar beneden nemen, veerkracht naar beneden tot op zekere hoogte geeft de mate van pluizige beneden, donsjack kan worden afgevlakt na expansie, om te zien of de mantel opnieuw in korte tijd . Ik herinner iedereen die niet 100% anti-fluwelen jas is een goede donsjack.
Op Parajumpers ALASKA de naai-eisen in de donsjack is een luxe. Ten eerste, pluizige donsjack op de lijn is beter dan de gemiddelde lijn, deze lijn is meestal een dubbelstrengs reverse vezels plakken aan elkaar, vaste steek naald bodem dik, stevig kan zijn, maar dit elastische naden gaan na natuurlijke pluizige overschaduwd naald wordt door het oog van een naald, het weven van de stof zelf niet de structuur te vernietigen, maar vereist ook meer gedetailleerde, hoe beter de naald.