Pjs Outlet Parajumper Jas Sale Heren Parajumpers KODIAK Wassen

Posted by admin 17-10-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers KODIAK Heren Jassen Parajumpers Winterjas

Vóór het reinigen Parajumper Jas Sale katoen Let op de wasvoorschriften op het label. Over het algemeen goede katoen met de hand wassen of moet de wasautomaat niet te wassen, omdat de wasmachine zal worden gedraaid katoen verdichting, zal de levensduur van katoen te korten, zal de thermische prestaties en comfort beïnvloeden. Als u wilt om te drogen het ging meer formele stomerijen, vermijd onregelmatige lage kwaliteit geneeskunde winkel dus niet veroudering.
Als Parajumpers Heren katoen geen vieze woorden, eerst Pjs Outlet katoen geplaatst in de zon 2-3 uur, met een stokje te tikken katoen, katoenen stof in de eerste knock-out, op hetzelfde moment met een pot van warm water alkaline of zeepwater, is de katoen geplaatst op het wasbord, zeepwater met een kwast gedoopt in loog of borstel weer, belangrijke plaats borstel een paar keer. Met een schone doek in het water gedompeld na het poetsen vegen kleren, veeg het vuil en loog. Met water totdat het vuil op het kledingstuk oppervlak reinigen is voltooid, dan opgehangen om kleren te drogen, strijken. Als u wilt maken van katoen te sturen zachter, met een kleine stok en dan zachtjes katoen.
Als Parajumpers KODIAK vuile kleren, toen nam hij een pot met water en zeep of alkalische onderdompeling in water, onderdompeling tijd om een ​​beetje langer te zetten, twaalf uur is het mogelijk, na de dip begon te schrobben, borstel van binnen naar buiten, na het poetsen spoelen kleren, wassen de kleren te drogen en dan zachtjes, zo pluizig katoenen jas in een aantal, meer comfortabel om te dragen