Pjs Outlet Verkoop Parajumpers Dames Parajumpers Forbes Winterjas

Posted by admin 22-11-2016 0 Comment(s)

PJS Dames Parajumpers Forbes PJS Jassen
Hoe te wassen Pjs Outlet donsjack om het lange leven, nog warm, mooi als nieuw te doen? Professionals hebben opgemerkt, als je meestal aandacht te besteden aan schoon donsjack kan het aantal wassen zoveel mogelijk te beperken, zal er bevorderlijk zijn voor het behoud donsjack zijn. Lokale reiniging is een goede keuze.
Lokale schoonmaak: Als slechts een gedeeltelijke Parajumpers Winterjas donsjack een beetje vies, niet nodig om de hele schoon te maken. Omdat de jas stof gecoate weefsels hebben DuPont Teflon waterafstotend, anti-olie vervuiling behandeling, zo lang als een paar druppels afwasmiddel kraag net of in vuile plaats geweest, na een paar minuten kunt u afvegen met een natte handdoek ontsmetting. Als het niet meer gereinigd kunnen meer verschillende malen worden herhaald.
Indien de mantel niet te vuil, kan worden gebruikt droge reinigingsmethode. Met een handdoek in benzine gedoopt in de kraag, manchetten, voorzichtig veegde zijn borst, enz., Na het verwijderen van de olie, veeg droge handdoek gekleurd met benzine bij, kan gedragen worden na de benzine te laten verdampen.
Hele schoonmaak: Als de Parajumpers Dames donsjack vies en alleen met behulp van de algemene wasmethode. Om sterk basische stof Erosie vulmiddel bedrag, de keuze van een kleine hoeveelheid neutraal detergens of reinigingsmiddel met 35 ° C warm water te verzoenen, volledig genieten de kleren in de wasoplossing gedurende 15 minuten te vermijden, zet de kleren van de waskuip onderaan gespoeld Drain op de snaar zak, om te vermijden, op een wasbord of een ander vlak, gevolgd door borstelen met een zachte borstel het vuil, niet te hard wrijven te veren gelijkspel, dan geëxtrudeerd wasmiddel te voorkomen, maar niet kleren uitwringen overmatig vocht in de veer, te veel gewicht bij het drogen vervormd wanneer niet te druppelen, de kleren uit geventileerde ruimte te drogen, niet blootstelling of bakken. Zal zijn wanneer droog is, kan met de hand worden of een stokje zachtjes, zo pluizig tot aan de natuurlijke staat te herstellen, maar ook bevorderlijk zijn voor het vulmiddel volledig droog is voor meeldauw te voorkomen.
Parajumpers Forbes Om te voorkomen zeep vlekken op de jas stof, naast een beter begrip van de wasoplossing concentratie, maar na toediening tweemaal dreven, kunnen twee kleine lepels azijn worden geplaatst, kan azijn in water vloeibare wassen binnen de mantel en overblijfselen. Opgemerkt zij, voeg azijn aan het water te verwarmen, zullen deze jas in de wasvloeistof voldoende oplosbaar zijn in water. Als de jas is gewassen zeep vlekken, gebruik dan een schone katoenen gedoopt in industriële alcohol om het herhaaldelijk schoon te maken, en ten slotte dan warme handdoek wrijven, kan zeep vlekken worden verwijderd.