Wassen Parajumper Jas Dames Parajumpers DENALI

Posted by admin 22-09-2016 0 Comment(s)

PJS Jas Parajumpers DENALI Dames Jassen

90% van de Parajumper Jas gemarkeerd worden met de hand gewassen, mag niet droog, want droog gebruikte stroop zal de warme donsjack beïnvloeden, maar ook doek veroudering. De was- en droogmachines, roeren na het Parajumpers Outlet inschroeven donsjack, kan gemakkelijk leiden tot ongelijke vullen Bo Hou, het maken van kleding uit vorm, van invloed op het uiterlijk en de warmte.
Bij het reinigen, de eerste donsjack in koud water gedurende 20 minuten, laat het binnen en buiten de volledig nat. En vervolgens opgelost reinigingsmiddel in warm water 30 ℃, de donsjack waarin genieten voor een kwart van een uur, dan zachtjes schrobben met een zachte borstel. Spoel met warm water, kan detergent wenselijk is om volledig op te lossen in water, spoel donsjack kan meer schoon.
Als u wasmiddel moet gebruiken wassen donsjack, meestal twee bekken water in 4-5 eetlepels afwasmiddel geschikt is, als de concentratie te hoog is, moeilijk te spoelen schoon, en langs de resten van het reinigingsmiddel van invloed op de pluizige naar beneden, sterk verminderd warm.


Omdat de vogels donsjack binnen is een eiwit vezel, het gebruik van gewone zeep of wasmiddel, dat een sterke alkalische heeft, zal de jas verliezen zacht, elastisch en glanzend, het droog, stijf en veroudering wordt en verkorten van de reddingsvest .
Neutraal reinigingsmiddel op het doek en veren schade minimum. Als u alkalisch reinigingsmiddel, bij het verwijderen, tweemaal gespoeld in na het toevoegen van twee theelepels in warm water azijn moet gebruiken, genieten voor een tijdje en dan spoel de donsjack, kan azijn alkalisch reinigingsmiddel te neutraliseren.
Na het wassen Dames Parajumpers DENALI, kan niet uitwringen het water moet dan vasthouden aan tegels drogen of blootstelling te verbieden, niet strijken, om niet om kleding te branden. Na het drogen, dep donsjack herstel.