Wassen Pjs Jas Dame Parajumpers HARRASEEKET Down

Posted by admin 27-09-2016 0 Comment(s)

Pjs Jas

Pjs Jas feather-achtige producten zijn het meest bang voor hoge temperatuur, als de temperatuur bereikt 160 ℃, zal worden vervormd, omdat het gebruik van nylon en andere synthetische jas gemaakt van stof, nylon stof hittebestendigheid is slecht, dus het is best de hitte genoeg plek niet te sluiten, een kleine sigarettenpeuken, een dunne rotjes, voldoende zijn om jas dodelijk gewond neer te halen.
Toen na de winter collectie Parajumpers Dames jas, ademend en goede toepassingen zakken sets van de brieven van de jas, opgeslagen in een droge plaats om schimmel te voorkomen.

PJS Jas Parajumpers HARRASEEKET Dames Jassen
Wassen Parajumpers Harraseeket Down: gebruik een kleine hoeveelheid neutraal schoonmaakmiddel of wasmiddel, met 35 ℃ warm water met elkaar te verzoenen, kleding volledig ondergedompeld in de wasoplossing gedurende 15 minuten, zet dan de kleren op een wasbord flat, borstel met een zachte borstel om de beurt te maken vuil uit wasmiddel, hand gedrukt door spoelen met water, eenmaal per gespoeld, in de wasmachine uitdroging vat uitdroging tijd, meestal 2-3 keer de lijn wassen. Als er geen wasmachine uitdroging, kan water uitlekken op het boodschappennet, om vervorming te voorkomen bij het drogen. Bij semi-droge kleren, enz., En vervolgens geventileerde ruimte te drogen, kan de belichting en het bakken niet worden. Down tijd tot drogen kan hand of een stokje zachtjes, zo pluizig donsjack herstel. Omlaag op het moment van onderhoud moet letten in een droge doos worden geplaatst, niet mottenballen te zetten, kan drieëntwintig pakket poeder vocht, vochtigheid zet in het gebied, vaak donsjack uit aan de lucht drogen om corrosie en bacteriën te voorkomen, uit te breiden donsjack leven.